Undercover

Festival OPROEP

asta theater

16.

11.

2024

Undercover

Festival OPROEP

asta theater

16.

11.

2024

festival

++++++++++++++++  OPROEP:  TRIBUTE BANDS  GEZOCHT! ++++++++++++

In de jaren 90 van de vorige eeuw zagen een aantal Beekse muziekliefhebbers in dat tribute bands hun uiterste best doen om de kenmerkende sound, energie en charisma van legendarische artiesten tot leven te brengen. Zij starten toen het undercoverfestival waar talloze coverbands streden voor de finale in het ASTA Theater, waar onder andere de legendarische tributebands zoals Action in DC en Tumblin-Dice er met de hoofdprijs vandoor gingen.

Nu dertig jaar later hebben tribute projecten nog nooit zo hoog aangeschreven gestaan. Kijk naar het enorme succes van programma’s zoals “Battle of the Bands” en de daarbij behorende live concerten.

Speel je in een tributeband of een coverband en kun je minstens een set van 30 minuten spelen van één artiest of band?

Dan nodigen we jou uit om jouw talent in het Asta theater in Beek te laten schitteren op het grote podium. Als jij een ongeëvenaarde passie hebt voor het eren van muzieklegendes, dan is dit jouw kans om Limburg te laten zien wat je in huis hebt.

Wat maakt het Undercover Festival zo bijzonder?

Ten eerste, de mogelijkheid om je talent te laten zien aan een breed en gepassioneerd publiek dat net zo dol is op deze muzieklegendes als jij. Kortom een volle zaal.

Daarnaast bieden wij een vette lichtshow en een kraakheldere PA inclusief technische ondersteuning, zodat jij je volledig kunt concentreren op je optreden en je kunt laten meeslepen door het moment.

Verder valt er onder de finalisten een leuke prijzenpot te verdelen en zijn we in gesprek met diverse festivals om onze finalisten onder te brengen.

Dus, waar wacht je nog op? Grijp deze unieke kans om deel uit te maken van het oudste tribute festival van Nederland. Schrijf je in, laat je talent zien en laat het publiek versteld staan van jouw buitengewone eerbetoon. Samen creëren we een adembenemende herbeleving van de grootste muzikale erfenissen aller tijden!

Inschrijvingen voor het Undercover Festival op 16 november zijn nu geopend. Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt. Schrijf je vandaag nog in via undercover.festival@asta-theater.nl en laat Limburg zien waarom jouw band de beste tribute act is die er is!

asta

theater

praktische informatie

TIJDSSCHEMA

16.

11.

2024

Zaal open:

TICKETS

Tickets a €

LOCATIE

Asta Theater, Markt 6a
6191 JG Beek