Comedy

asta theater

20.

04.

2024

Night

Comedy

Night

asta theater

20.

04.

2024

comedy

Laat je verrassen met deze tweede editie!

Een avond om de winterdip van je af te schudden en de lachspieren aan het werk te zetten! Niemand minder dan Jörgen Raymann, Gerrie Smits, Ronald Smink en presentator Wilco Terwijn nemen je op hun eigen, unieke, humoristische wijze mee in hun kijk op het leven. Voor deze gelegenheid wordt het Asta theater omgebouwd naar een comedy club, waar onze gasten, gezellig bij een tafeltje zittend, kunnen genieten van zoutjes, een drankje en een geweldige avond.

  • Jörgen Raymann heeft al jarenlang een imposante carriere in het theater en op tv. Bekend van Zo:Raymann, the Comedy Factory en momenteel regelmatig tafelheer bij Sophie & Jeroen!
  • Gerrie Smits is een sympathieke en openhartige Brabander die met zijn theatershow ‘Naakt!’ en zijn stand up comedy optredens regelmatig volle zalen trekt!
  • Ronald Smink uit het Friese Joure is cabaretier, stand-up comedian, DJ en oprichter van Comedytunes.  In 2007 won hij het Groninger Studenten Cabaret Festival en dit zorgde dat er vele deuren voor hem open gingen in de theaterwereld. In 2023 heeft Ronald zijn voorstelling ‘Bei sein ist mitmachen gespeeld’.
  • Wilko Terwijn is o.a. bekend van TV als vaste medespeler in ‘De grote improvisatieshow’ en verzorgt op unieke wijze de presentatie van deze avond.

Voorverkoop 17,50 euro, incl 1 euro servicekosten.
Dagkassa 20,00 euro contant of pin.

Er zijn slechts 200 zitplaatsen, dus boek op tijd!

asta

theater

praktische informatie

TIJDSSCHEMA

20.

04.

2024

Zaal open: 20.00 uur

Aanvang optreden: 20.30 uur

TICKETS

Tickets a €17,50 euro, incl 1 euro servicekosten

LOCATIE

Asta Theater, Markt 6a
6191 JG Beek